Tarife

Tarifele practicate de firma noastra sunt negociabile si sunt diferentiate :

►pentru activitatea de consultanta negocierea va lua in considerare :

    -numarul de servicii solicitate

    -complexitatea facilitatilor solicitate

    -colectarea documentelor de la sediul firmei

    -numarul de participare la negocieri sau participarea unilaterala

    -pentru clientii cu colaborare  full time firma asigura reduceri consistente

    -prima consultatie este gratuita si se face la sediul clientului, in cadrul careia se vor discuta toate aspectele pe care clientul le are in vedere si de care este interesat si pentru a se cunoaste activitatea clientului .Urmatoarele consultatii sub forma de discutii)  daca nu sunt concretizate intr-un contract de colaborare , se taxeaza cu 50 lei/1,5 ore si 100 lei /3 ore.

► pentru activitatea de management financiar negocierea va lua in considerare

►Pentru serviciile de contabilitate:

  •    numarul de documente contabile procesate
  •    numarul de angajati
  •    daca firma este platitoare de TVA
  •    colectarea documentelor de la sediul clientului
  •    deplasarea la diferite institutii ( Trezorerie, ITM, CAS, CASS,banci, etc)
  •    achizitii intracomunitare
  •    prima consultatie este gratuita si se face la sediul clientului, in cadrul careia se vor discuta toate aspectele pe care clientul le are in vedere si de care este interesat si pentru a se cunoaste activitatea clientului .Urmatoarele consultatii sub forma de discutii)  daca nu sunt concretizate intr-un contract de colaborare , se taxeaza cu 50 lei/1,5 ore si 100 lei /3 ore.

►Pentru celelalte servicii de management financiar negocierea se face punctual functie de complexitatea serviciului. Clientii firmei beneficiaza de reduceri in toate cazurile.

 Prima consultatie este gratuita si se face la sediul clientului, in cadrul careia se vor discuta toate aspectele pe care clientul le are in vedere si de care este interesat si pentru a se cunoaste activitatea clientului .Urmatoarele consultatii sub forma de discutii)  daca nu sunt concretizate intr-un contract de colaborare , se taxeaza cu 50 lei/1,5 ore si 100 lei /3 ore

Atat pentru serviciile de consultanta cat si pentru serviciile de management financiar firma va incheia cu dvs. un contract de colaborare personalizat in functie de serviciile solicitate. Pentru serviciile solicitate ulterioare se  va intocmi acte aditionale .